Sanctus Virgilius  - Delft

reŁnie november 2005


Het Virgieljaar 1956  -->  50e jaars

Op 12 november 2005 kwamen ruim 60 oud-leden van het Virgieljaar 1956 als 50e jaars bijeen voor hķn reŁnie. Het was zeer geanimeerd en gezellig en het was opvallend hoe makkelijk de meeste na die 50 jaar nog waren te herkennen. Alsof het gisteren was! Zelfs op de bovenstaande slecht foto lukt dat wel. Maar in de werkelijkheid is het fascinerend. Hebt u het gemist: volgend jaar is er weer een kans. Maar eerst nog even een kleine flashback!


alle feuten in september 1956

Zů begon het in september 1956 met ongeveer 200 man, nou ja, ... mannetjes ?
Hebt u deze foto nog niet of niet meer? Hier kunt u hem in groter formaat downloaden.
 

Nog een paar fotootjes uit onze groentijd in september 1956.
(heb je er meer, stuur dan maar op)
 

Foto's van de reŁnie op 12 november 2005

Eindelijk zijn er nu ook een paar foto's van onze 50e jaars reŁnie in november 2005, met een geweldige opkomst van ca. 60 jaargenoten. Het was heel plezierig om die oude makkers weer eens te zien en te spreken. In ieder geval zijn ook onze jaarcommissarissen Hans Houtman en Arthur Govaert op de foto duidelijk aanwezig. Maar hebt u het gemist? In 2006 is er een nieuwe kans, als 51e jaars. Ik ben benieuwd.

De foto's zijn te vinden op de reŁnisten-website van Virgiel. Kijk daar bij "Nieuws". Helaas niet echt geweldig van kwaliteit. Daarom heb ik geprobeerd ze nog wat op te poetsen en hieronder nog eens afgebeeld. In een wat groter formaat kunt u ze hier ook downloaden: pictures\pictures.zip.

19 februari: Twee foto's toegevoegd, met dank aan Wim Tholen.


de borrel

Een wat wazige impressie van de borrel

Rechts onze jaarcommissarissen: Arthur Govaert en Hans Houtman

Hans Houtman aan het woord

Bij de jaarliederen, jammer dat u ze niet allemaal kunt zien staan: overweldigend.

«  De hele groep na het diner  »


 

Lijst van alle oud-leden van het jaar 1956

Onze jaarcommissarissen hadden een boel werk verzet, o.a. door te proberen zoveel mogelijk van onze jaargenoten persoonlijk te bereiken. Op de reŁnisten-website staat ook een lijst van alle oud-leden, met het laatst bekende adres en e-mail adres. Helaas vergeten sommigen om adreswijzigingen door te geven. Van deze lijst is een uittreksel gemaakt, die u hier kunt downloaden.

Geef mutaties s.v.p. door aan Hans Houtman of Arthur Govaert (adressen in de lijst). Alvast bedankt!

En hopelijk tot ziens een volgende keer.
 

Jos Grupping